Vem kan gästblogga?

Vi ser gärna att du är medlem i den ideella föreningen Nätverk Arbetslivet, eftersom det är den som möjliggör den här bloggen. (Medlem blir du för en årsavgift på 250 kr.) I övrigt kan du vara precis vem som helst och ha vilket perspektiv som helst. 🙂

Gillar du att tänka till när det gäller vårt arbetsliv?

– Hur ser det ut?
– Vad gör det gott?
– Vad gör det mindre gott?
– Hur fungerar människor i arbetslivet?
– Hur ser våra organisationer ut?
– dina egna tankar…

Hur?

När du bloggar på Ett Gott Arbetsliv får du en egen inloggning så att du själv kan redigera dina inlägg. Bloggen är byggd i WordPress, vilket är ett relativt enkelt verktyg att använda, och du får kom-igång-hjälp.

Är du sugen på att bli skribent eller att gästblogga, kontaktar du camilla@arbetslivet.se och berättar vad du kan tänka dig att skriva om.

När?

Vi bestämmer tillsammans ett datum som passar dig och som passar bloggen. Vi ser gärna att inläggen kommer ut på morgonen den aktuella dagen, och då finns det en funktion för att tidsinställa inlägget. Du behöver alltså inte skriva inlägget den dagen det ska publiceras. Du kan välja om du vill gästblogga med ett enstaka inlägg eller om du vill göra en liten temaserie. Är du intresserad av att skriva mer regelbundet kan vi ta ett snack om det.

Vad?

Du bestämmer själv ditt innehåll och ansvarar själv för ditt inlägg. Som samordnare för bloggen håller jag ett öga på att inte alla skriver om samma aspekt av arbetslivet, men lägger mig i övrigt inte i. Vill du däremot ha synpunkter eller tips inför ditt första inlägg kan jag hjälpa dig med det.

Det enda vi egentligen inte vill se är dubbelpostade inlägg, då sökmotorerna inte gillar sådant så värst bra. Risken är att både din sida och vår blir lidande av det.

 

Varmt välkommen att höra av dig!

Camilla Ländin
vice ordförande Nätverk Arbetslivet