Varför ska jag bli medlem?

Genom att bli medlem bidrar du till att vi kan fortsätta skapa plattformar där vi och du kan verka för ett gott arbetsliv. Exempel på detta är vår blogg och närvaron i de sociala medierna (lista på vilka nedan), större arrangemang såsom Arbetslivets Dag, och mindre arrangemang såsom frukost/lunch/AW m m.

Vår verksamhet finansieras av medlemsavgifter och deltagaravgifter, och vi som är engagerade i föreningen arbetar ideellt.

Hur betalar jag?

Årsavgiften är 100 kr och du kan betalar direkt till vårt bankgiro 128-7648.

Du kan även begära faktura som skickas till din e-post. Fakturaavgift om 50 kr tillkommer. Skicka e-post med dina kontakt- och fakturauppgifter till info@arbetslivet.se.

Varmt välkommen som medlem i Nätverk Arbetslivet!

Nätverk Arbetslivet

Vad gör föreningen?

Nätverk Arbetslivet är en ideell förening som verkar för ett gott arbetsliv.

  • Vi driver bloggen Ett Gott Arbetsliv, en blogg med flera skribenter som ger sina perspektiv på hur arbetslivet ser ut och hur det vi gör påverkar det.
  • Vi har en facebookgrupp Nätverk Arbetslivet där du kan vara med och diskutera arbetslivets frågor, utbyta kontakter och erfarenheter med andra arbetslivsintresserade.
  • Vi har ett twitterkonto @arbetslivet där Maria Kullberg lyfter de frågor som är aktuella i nätverket och följer andra med arbetslivsintresse.
  • Vi finns på LinkedIn så att du kan följa oss även där.
  • Vi ordnar AfterWork, workshops, bloggträffar och luncher.
  • Vi arrangerar Arbetslivets Dag – en dag där arbetslivets frågor står i fokus och kontakter mellan människor med arbetslivsintresse skapas. Just nu vilande.