Varför ska jag bli medlem?

Nätverk Arbetslivet - bli medlemNätverk Arbetslivet är en ideell förening som verkar för ett gott arbetsliv.

Genom att bli medlem bidrar du till att vi kan fortsätta skapa plattformar där vi och du kan verka för ett gott arbetsliv. Exempel på detta är vår blogg och närvaron i de sociala medierna (lista på vilka nedan), större arrangemang såsom Arbetslivets Dag, och mindre arrangemang såsom frukost/lunch/AW m m.

Vår verksamhet finansieras av medlemsavgifter och deltagaravgifter, och vi som är engagerade i föreningen arbetar ideellt.

Hur betalar jag?

Årsavgiften är 250 kr och du kan antingen betala direkt med kort, eller sätta in pengarna på vårt bankgiro. Du kan även begära faktura som då skickas till din e-post. Välj ditt sätt nedan och knappa in kontaktuppgifter på nästa sida. Väljer du kortbetalning kommer du vidare till en säker kortbetalning via Payson.

Varmt välkommen som medlem i Nätverk Arbetslivet!

KORTBETALNING. Jag vill bli medlem och betalar med kort! 250 kr
INSÄTTNING. Jag sätter in 250 kr på BG 128-7648 (namn + e-post som medd där). Lämnar kontaktuppgifter här.  
FAKTURA. Jag vill ha faktura på 250 kr. Lämnar kontakt-/fakturauppgifter här. 50 kr fakturaavgift.  

Förklaring

1. Kortbetalning. Anmäl dig ovan och du slussas vidare till en säker kortbetalning via SimpleSignup/Payson.
2. Bankgiro. Om du vill sätta in pengarna direkt via bankgiro 128-7648. Anmäl dig ovan och lämna kontaktuppgifter. Sätt ”medlem2015”, namn och e-post som meddelande på betalningen. Glöm inte att samtidigt göra din betalning.
3. Faktura. Om du vill ha en faktura på medlemsavgiften, t ex om din arbetsgivare betalar. Anmäl dig ovan och lämna kontakt- & fakturauppgifter. Fakturan skapas manuellt och det kan därför ta ett tag innan den kommer till din e-post.

Vad gör Nätverk Arbetslivet?

  • Vi driver idag Bloggen Ett Gott Arbetsliv, en blogg med flera skribenter som ger sina perspektiv på hur arbetslivet ser ut och hur det vi gör påverkar det.
  • Vi har en facebooksida Nätverk Arbetslivet (arbetslivet.se) där du kontinuerligt kan följa våra aktiviteter och förehavanden.
  • Vi har en facebookgrupp Nätverk Arbetslivet där du kan vara med och diskutera arbetslivets frågor, utbyta kontakter och erfarenheter med andra arbetslivsintresserade.
  • Vi har ett twitterkonto @arbetslivet där Maria Kullberg lyfter de frågor som är aktuella i nätverket och följer andra med arbetslivsintresse.
  • Vi finns på LinkedIn så att du kan följa oss även där.
  • Vi ordnar workshops, bloggträffar och luncher.
  • Vi arrangerar Arbetslivets Dag – en dag där arbetslivets frågor står i fokus och kontakter mellan människor med arbetslivsintresse skapas.